Doar femeile pot înţelege aceste chinuri zilnice. Te regăseşti?

Când spun chinuri nu mă refer la ceva care să ne pună viața în pericol sau care să ne schimbe, ci mai degrabă la acele mici inconveniente care nu ne dau pace niciodată și pe care le întâlnim aproape în fiecare zi de când începem să ne maturizăm.

11 dec. 2017, 16:02
Doar femeile pot înţelege aceste chinuri zilnice. Te regăseşti?

Este destul de greu să fii femeie și uneori putem ajunge să avem numeroase frustrări din cauza unor lucruri care pentru ceilalți par comune; așa că înainte să te duci la psiholog crezând că ești singura care trece prin aceste lucruri neplăcute, ei bine, ține cont de faptul că de fapt nu ești singură și că toate dintre noi experimentăm aceste aspecte frustrante.

1. Sutienele cu fire de metal

Crezi că există ceva mai enervant și mai dureros decât momentul acela în care stai pe canapea și decizi să îți așezi sutienul, dar el alege să te înțepe cu firele lui de metal? Nu mai spun că poate că acel sutien era unul destul de scump care aproape te face să plângi din cauza faptului că s-a stricat.

2. Ochii de raton

Ador când ies din duș și iubitul meu mă vede în stare în care sunt; este ca și cum aș fi un membru dintr-o formație rock deoarece creionul meu dermatograf s–a scurs până la bărbie și rimelul mi-a acoperit cea mai mare parte din față. Iar după ce încerci să te demachiezi, îți aduci aminte că poate ar fi fost mai bine să îți cumperi un machiaj rezistent la apă care să nu se scurgă.

3. Momentul în care suntem abordate

De 9 ori din 10, femeile se confruntă cu unele dintre cele mai nereușite abordări pe care le pot avea bărbații și de cele mai multe ori ne săturăm să venim cu scuze politicoase prin care refuzăm anumite avansuri. Ce s-a întâmplat cu zilele în care puteai să mergi în club fără să fii nevoită să fii atentă mereu la cine s-ar putea apropia de tine?

4. Epilarea este supraestimată

Iubesc sentimentul de picioare fine și netede și crezi că există vreo senzație mai plăcută decât cea pe care o ai atunci când te învelești cu așternuturile tale moi peste picioarele proaspăt epilate? Bărbații nu vor înțelege niciodată această senzație și sentiment, dar chiar vreau să îmi epilez picioarele în fiecare zi din viața mea? Răspunsul este nu!

5. Când rochiile te atacă

Ai ieșit vreodată afară într-o zi cu vânt și purtând o rochie care face deliciul oricărui privitor? Cu siguranță că arătăm foarte bine indiferent de ținuta noastră, dar momentele în care bate vântul și o rochie vaporoasă nu fac combinația cea mai potrivită, din păcate.

6. Bretelele sutienului

Toate cămășile și tricourile care apar în ziua de azi au modele elaborate în spate și decolteuri foarte ample care ne fac să ne chinuim foarte mult să ne ținem toate desuurile în ordine. Este destul de greu să fii la modă și să încerci să fii decentă sau să nu îți arăți bretelele sutienului.

7. Pantalonii scurți care îți aduc agonie

Vara, coapsele tale se apropie una de cealaltă imediat ce alegi să porți pantalonii aceia scurți pe care pur și simplu îi adori. Din nefericire, în loc să te alegi cu un bronz criminal, îți apare o roșeață și o iritație neplăcută care nu pare că va dispărea prea curând.