Doar în filmele cu proşti vezi aşa ceva. Şeful IPJ Gorj a înlocuit un câine poliţist cu un maidanez

Acuzaţii grave la adresa şefului Poliţiei Gorj. Viorel Caragea ar fi înlocuit un câine poliţist cu un maidanez pentru a scăpa de un control al şefilor de la MAI.

10 feb. 2015, 15:29
Doar în filmele cu proşti vezi aşa ceva. Şeful IPJ Gorj a înlocuit un câine poliţist cu un maidanez

Şeful IPJ Gorj e acuzat că a înlocuit un câine poliţist cu un maidanez pentru a scăpa de un control al şefilor de la MAI. Maidanezul cu coada covrig a fost prezentat drept un câine şcolit şi dresat la Centrul Chinologic pe care Caragea a ajuns acum să-l conducă, în timp ce câinele de rasă a fost făcut cadou unui fin de-al său.

Potrivit libertatea.ro, cadrele de la Centrul Chinologic Sibiu sunt nemulţumite de mutare, afirmând că abia au scăpat de Mucenic Lăzureanu, fostul comandant acuzat de abuzuri sexuale, pentru a se pricopsi cu Salvador Caragea de la Gorj. În demersul lor, au iniţiat şi o petiţie.

Citeşte şi: Şeful Poliţiei din Gorj, vizat de o comisie parlamentară

„E nedrept ca un asemenea personaj să fie numit în fruntea Centrului Chinologic Sibiu, instituţie emblematică pentru oraşul nostru. Consider că acest domn nu are nici pe departe profilul moral necesar conducerii unei instituţii respectabile aşa cum este Centrul Chinologic din Sibiu”, îşi motivează solicitarea Alin Popa, cel care e iniţiatorul acţiunii.

Despre Viorel Caragea s-au scris si s-au spus multe în presa. Un personaj controversat, acuzat ca face propria justitie dar si ca face mult prea multe abuzuri din postura de inspector sef al poliței gorjene.

Citeşte şi: Şeful IPJ Gorj riscă să fie demis. Şefa lui de cabinet a depus o plângere pentru purtare abuzivă