Doar patru litere îţi pot spune cu ce probleme te confrunţi

Scrisul de mână este oglinda mult mai multor informaţii decât am fi dispuşi să împărtăşim celor din jur. Însă ochiul unui expert, în cazul de faţă un grafolog, poate identifica aceste informaţii în felul în care trasăm mai ales anumite litere, cum sunt „L“ sau „T.

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 20:22
Doar patru litere îţi pot spune cu ce probleme te confrunţi

Litera „l“ cu buclă arată că avem o fire visătoare şi că nu ne este teamă să ne facem planuri mari pentru viitor. Aceeaşi literă, însă fără buclă, „l“ retras, poate indica faptul că persoana respectivă a suferit dezamăgiri repetate în viaţă şi că ambiţiile şi visele sale au rămas adesea nemplinite.

Citeşte şi Ce spune culoarea unghiilor despre tine

Litera „t” cu buclă indică un grad ridicat de sensibilitate faţă de orice fel de critică, uneori cu aceese paranoide, când avem impresia că suntem criticaţi chiar dacă nu este cazul. Litera „t“ restrasă, fără buclă, este de obicei o caracteristică a persoanelor muncitoare, disciplinate, care dau dovadă de sânge rece şi de stăpânire în situaţii limită.

Litera „y” mai scurtă indică o persoană căreia nu-i prea place să iasă din mediul său, preferând deplasări apropiate de casă.

Continuarea pe adevărul.ro.