DOCTOR MENCI mănâncă sănătos şi DUPĂ GRATII. Cum se comportă Gheorghe Mencinicopschi în ÎNCHISOARE

Doctor Menci mănâncă sănătos şi după gratii. Într-un interviu acordat de fiica sa ziarului Ring, aceasta povesteşte că Gheorghe Mencinicopschi îşi alege cu grijă alimentele de la magazinul penitenciarului.

02 sept. 2014, 08:21
DOCTOR MENCI mănâncă sănătos şi DUPĂ GRATII. Cum se comportă Gheorghe Mencinicopschi în ÎNCHISOARE

Adept al alimentaţiei sănătoase, doctor Menci îşi cumpără legume şi fructe şi foloseşte doar ulei de măsline. Cât priveşte timpul petrecut în închisoare, fiica nutriţionistului a declarat că tatăl ei citeşte şi scrie, lucruri care îi dau echilibru şi putere să treacă mai uşor peste perioada de detenţie.

„Tata este un om onest, puternic şi echilibrat, dar stresul acela l-a afectat. El avea înainte de proces probleme cu inima, iar tensiunea în care a stat şapte ani le-a agravat. Când a plecat şi-a luat medicamentele cu el în bagaj, iar acolo îi sunt administrate zilnic de infirmierii penitenciarului „, a declarat Ioana, fiica profesorului Mencinicopschi.

„Există magazinul penitenciarului de unde îşi ia fructe şi legume şi şi-a achiziţionat ulei de măsline pentru a-l adăuga în salate. Ne-a mărturisit că hrana din penitenciar este OK şi reuşeşte să facă o selecţie din ceea ce este în meniu. În rest, tata ne-a spus că sunt în regulă condiţiile din penitenciar, că oamenii de acolo s-au purtat normal şi i-au arătat bunăvoinţă”, a mărturisit fiica renumitului cercetător.

Gheorghe Mencinocopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul ICA.