Document BOMBĂ în cazul Cristiano Ronaldo: actul care dovedeste VIOLUL! „A zis nu de mai multe ori şi a vrut să mă opresc!”

Der Spiegel, publicaţia care a dezvaluit detalii despre relaţia pe care Cristiano Ronaldo a avut-o cu Kathryn Mayorga, publică noi dovezi în dosarul de viol!

08 oct. 2018, 08:04

Der Spiegel a publicat imagini ale acordului dintre Cristiano Ronaldo si Kathryn Mayorga, semnat in ianuarie 2010. Totul a fost tinut secret pana acum! Conform actului, femeiaera obligata sa nu divulge nimic din cele intamplate la Las Vegas. Tacerea ei avea si un pret: 375 000 de dolari!

Ea este femeia care susţine că a fost violată de Cristiano Ronaldo. Interviu picant cu aceasta

„Nu exista dubii in privinta autenticitatii documentului”, noteaza Spiegel, care a prezentat si semnaturile partilor implicate: Ronaldo, Mayorga si avocatii celor doua parti. Pe langa plata clauzei de confidentialitate, Cristiano Ronaldo se obliga si sa ii prezinte lui Kathryn Mayorga dovezi ca nu are nicio boala cu transmitere sexuala pentru a o linisti.

Printre clauze si conditii, actele prezinta si un dialog pe care Cristiano l-a avut cu avocatii in care recunostea ca a fortat-o pe Mayorga sa intretina relatii sexuale cu el: „A spus stop si nu de mai multe ori!”, spunea Cristiano Ronaldo!