Dodon către Iohannis: „să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice”

Preşedintele moldovean Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte, exprimându-şi cu această ocazie dorinţa ca, în acest mandat, cei doi să reuşească împreună să ţină România şi Republica Moldova 'cât mai departe de false dezbateri geopolitice', potrivit mass-media de la Chişinău.

26 nov. 2019, 08:59
Dodon către Iohannis: „să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice”

‘Va adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcţia de preşedinte al României şi vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilităţi care vă revin.

Românii au făcut o alegere importantă şi pentru Republica Moldova prin mandatul pe care vi l-au încredinţat şi am toată încrederea că veţi continua să contribuiţi activ la buna conlucrare dintre ţările noastre’, scrie Dodon în mesajul adresat lui Klaus Iohannis, citat de Unimedia.info.

‘Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reuşim împreună să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în acelaşi timp să reuşim să apropiem cât mai mult cetăţenii noştri şi să lucrăm pentru bunăstarea lor’, afirmă Igor Dodon în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, în care adaugă că ‘Republica Moldova apreciază contribuţia Dumneavoastră şi a românilor la evoluţia sa europeană, dar şi sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea ţării noastre’.

Totodată, Dodon îşi dublează mesajul adresat lui Klaus Iohannis cu o traducere în limba rusă pe pagina sa de Facebook, remarcă Jurnaltv.md.