Doi actori din serialul Jurnalele Vampirilor s-au DESPĂRŢIT după o relaţie de TREI ANI

După ce au jucat patru ani în cunoscutul serial "Jurnalele Vampirilor" şi au avut timp de trei ani o realaţie serioasă, doi dintre actorii principali au decis să se despartă. Cu toate acestea, Nina Dobrev and Ian Somerhalder le-au promis fanilor că vor continua să colaboreze pe plan profesional, iar filmările nu vor avea de suferit.

09 mai 2013, 17:49

Nina Dobrev, în vârstă de 24 ani de ani, şi Ian Somerhalder, de 34 de ani, au decis să se despartă după de relaţie care a durat mai bine de trei ani, fiind îndrăgostiţi atât în scenariul producţiei cât şi în viaţa reală, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Actriţa din serialul „Vampire Diaries” l-a făcut pe moderatorul unei emisiuni să roşească VIDEO

Cei doi actori joacă rolul Elenei Gilbert şi al lui Damon Salvatore şi promit să rămână continue filmările, cu toate că nu mai formează un cuplu. Mai mult, ei au recunoscut că vor rămâne un cuplu. De-a lungul timpului cele două vedete au vorbit despre relaţia lor, Ian declarând că nu voia să fie într-o relaţie cu Nina, dar nu a putut rezista sentimentelor pe care le avea femeia pentru el.

Citeşte şi Două dintre cele mai HOT actriţe de la Hollywood au ÎNCINS plaja din Miami GALERIE FOTO

Cu toate că există o diferenţă de zece ani între ei, au început să se întâlnească pe ascuns în anul 2010, la scurt timp după ce au început filmările. Nina nu se teme că nu va mai avea cu cine să îşi petreacă timpul atunci când este pe platoul de filmare recunoscând că iese în fiecare săptămână în oraş cu restul actriţelor.