Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să fure un seif

Polițiști de la DGPMB au prins în flagrant, luni, doi bărbați, de 27, respectiv 57 de ani, imediat după ce au pătruns prin efracție într-o societate comercială din sectorul 4, de unde au încercat să sustragă un seif metalic.

25 sept. 2017, 08:37

Potrivit unui comunicat al DGPMB, în jurul orei 3,30, polițiști din cadrul Secției 15 împreună cu polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale — Poliția Sectorului 4 au avut o informație provenită de la Poliția municipiului Oradea, conform căreia doi bărbați, cu preocupări de natură infracțională pe linia furturilor din bancomate și seifuri, s-ar afla în Capitală. Astfel, s-a procedat la supravegherea bănuiților, aceștia fiind prinși în flagrant imediat după ce au pătruns în mod ilegal într-o societate comercială și au dislocat seiful metalic ce conținea o sumă de bani, fixat într-un birou, dar în urma declanșării sistemului de alarmă au părăsit în fugă locația.

Cei în cauză au fost imobilizați și conduși la sediul Secției 15 Poliție pentru audieri, iar la fața locului au fost identificate o geantă și mai multe scule folosite la comiterea faptei, precum și un autoturism cu care aceștia s-au deplasat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cei doi în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților.