Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au agresat o bătrână de 85 de ani, iar unul dintre ei a violat-o

Doi bărbaţi din judeţul Constanţa au fost reţinuţi după ce au intrat în locuinţa unei femei în vârstă de 85 de ani, au agresat-o şi au ameninţat-o, iar unul dintre bărbaţi a violat-o, după care au furat 170 de lei. Înainte de comiterea acestei fapte, cei doi, alături de un al treilea bărbat, au mai intrat în locuinţa unei bătrâne şi au furat un telefon mobil.

28 iun. 2017, 08:08
Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au agresat o bătrână de 85 de ani, iar unul dintre ei a violat-o

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în noaptea de 21 spre 22 iunie, trei bărbaţi, de 20, 34 şi 25 de ani, din localitatea Ostrov au intrat în locuinţa unei femei în vârstă de 81 de ani, de unde au furat un telefon mobil şi un fular, prejudiciul fiind estimat la 200 de lei.

După câteva minute de la comiterea faptei, doi dintre bărbaţi au intrat în locuinţa altei femei, în vârstă de 85 de ani, tot din localitatea Ostrov. Ei au agresat-o şi au ameninţat-o, după care unul dintre barbaţi ar fi violat-o. Ulterior, bărbaţii au furat din locuinţa femeii suma de 170 de lei.

Bărbaţii de 20 de ani şi de 34 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru viol, tâlhărie, lipsire de libertate şi furt calificat, urmând ca miercuri să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cel de-al treilea bărbat este cercetat în libertate pentru complicitate la furt calificat.

Citeşte şi Fetiţă de 13 ani, violată şi supusă la perversiuni de un puşti de 15 ani. Se cer daune de 250.000 de euro