Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au bătut pe stradă un tată în faţa copilului său

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, marţi dimineaţă, în urma unui incident violent care a avut loc pe o stradă din oraşul Lipova, judeţul Arad, unde suspecţii ar fi bătut un alt bărbat în faţa copilului său de şapte ani. Victima le-a reproşat agresorilor, aflaţi într-un autoturism, că nu i-a acordat prioritate copilului pe trecerea de pietoni.

08 mai 2018, 08:49
Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au bătut pe stradă un tată în faţa copilului său

Incindetul violent a avut loc seara zilei de în 1 mai, însă poliţiştii au reuşit identificarea agresorilor după câteva zile, obţinând imagini de la camere de supraveghere video de pe stradă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, agresorii sunt un tânăr de 28 de ani, care se afla la volanul autoturismului, şi un prieten al acestuia, în vârstă de 38 de ani, ambii din Lipova.

La o trecere pentru pietoni, şoferul nu a acordat prioritate de trecere unui copil angajat în traversarea străzii. Tatăl acestuia a văzut şi i-a atras atenţia şoferului, moment în care el şi pasagerul din dreapta au coborât din autoturism şi l-au bătut pe bărbat. Victima are 40 de ani şi a fost lovită cu pumnii şi picioarele mai ales în zona feţei.

„La acest incident au asistat atât copilul minor (în vârstă de şapte ani – n.r.), cât şi alte persoane care la ora respectivă se aflau în trecere prin zonă, alertând prin 112 organele de poliţie, care s-au deplasat la faţa locului”, a precizat Claudia Iuga, potrivit news.ro.

După ce i-a identificat pe agresori, aceştia au fost reţinuţi, marţi, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulbure a ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe.