Doi bărbaţi înarmaţi cu topoare şi cuţite au devastat un bar

Un bărbat a trecut prin momente de groază, după ce a fost ameninţat de doi hunedoreni cu un topor şi un cutit. Scenele s-au petrecut într-un bar din Deva.

RomaniaTV.net
01 dec. 2017, 08:50
Doi bărbaţi înarmaţi cu topoare şi cuţite au devastat un bar

Se pare ca, la un moment dat, intre cei trei barbati s-a iscat un conflict spontan, iar doi dintre acestia, unul de 43 de ani si altul de 56 de ani, si-au amenintat victima cu un topor si un cutit, potrivit ziarului Adevarul.

„In urma unui conflict spontan, cei doi l-au amenintat cu un topor si cu un cutit pe un barbat, in incinta barului. De asemenea, barbatii au provocat distrugeri mobilierului din incinta barului, lovind cu toporul intr-o masa si, ulterior, au urmarit persoana vatamata la autoturismul in care se refugiase, spargand geamurile si deteriorand elemente din caroseria autovehiculului respectiv”, a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Cei doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore si sunt anchetati pentru amenintare, tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. Au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Politiei Deva, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.