Doi bătrâni din Prahova, la un pas de moarte din cauza ALUNECĂRILOR DE TEREN VIDEO

Pământul de lângă casa a doi bătrâni din Prahova a luat-o la vale şi mai mulţi stâlpi de curent electric au fost dărâmaţi. Un cablu a ajuns pe pământ, iar doi boi ai bâtrânilor s-au electrocutat la păscut. În încercarea de a-i salva, oamenii au fost şi ei la un pas de moarte.

09 mai 2015, 06:28
Doi bătrâni din Prahova, la un pas de moarte din cauza ALUNECĂRILOR DE TEREN VIDEO

Cei doi bătrâni de 74 şi 75 de ani au mers cu animalele la păscut. La un moment dat, boii au călcat pe cablul căzut în iarbă şi s-au electrocutat. Bătrâna a făcut imprudenţa să atingă cablul în încercarea de a salva animalele şi a fost şi ea la un pas să moară.

Bătrânii sunt disperaţi. Creşteau cele două vite de cinci ani şi urmau ca anul acesta să le vândă, ca femeia să se poată opera de cataractă.

Alunecarea de teren a început în urmă cu un an când în zonă a fost forat un puţ pentru o sondă. De atunci, pământul o ia la vale, iar casele a şapte familii sunt în pericol.

Imediat după incident, compania care a săpat puţul care a provocat alunecările de teren a anunţat că încearcă să-i despăgubească pe cei doi bătrâni pentru animalele electrocutate.