Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 65

Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat, accidentul având loc luni pe DN 65 (E 574), la Găneasa, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
27 aug. 2018, 12:42
Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 65

Din primele cercetpri a reieşit că şoferul TIR-ului a pierdut controlul direcţiei de mers, după o curbă, iar TIR-ul a ieşit de partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp. În autocamion se aflau şoferul şi un pasager, ambii cetăţeni bulgari, iar pasagerul a rămas încarcerat. TIR-ul era încărcat cu haine.

„La sosirea echipajelor autocamionul a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pasagerul a fost găsit încarcerat. Pentru extragerea persoanei blocate, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind îngreunat de poziţia în care se afla TIR-ul şi de materialele aflate în cabina acestuia. Pacientul, în vârstă de 45 de ani, cetăţean bulgar, a fost conştient pe tot parcursul intervenţiei şi prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractură deschisă la glezna stângă, suspiciune de fractură la antebraţul drept şi escoriaţii la membrele inferioare. Şoferul autocamionului, în vârstă de 39 de ani, cetăţean bulgar, prezenta traumatism cranio-facial şi escoriaţii la nivelul piciorului drept”, a precizat reprezentantul ISU Olt.

Ambele victime au fost transportate la spitalul de urgenţă din Slatina.