Doi copii care mergeau la şcoală, spulberaţi pe marginea drumului de o maşină

Doi copii care mergeau pe marginea drumului spre şcoală sunt în stare gravă, după ce au fost răniţi, marţi dimineaţa, de o maşină care a derapat şi s-a răsturnat pe DN 1A, în Măneciu, judeţul Prahova. Unul dintre copii este în comă.

22 mai 2018, 09:45
Doi copii care mergeau la şcoală, spulberaţi pe marginea drumului de o maşină

Un grav accident s-a petrecut pe DN1A, în Măneciu, unde un autoturism a derapat, a lovit doi copii care mergeau pe marginea străzii, spre şcoală. Din impact, maşina a lovit, apoi, un cap de pod. În autoturismul răsturnat se aflau o femeie şi copilul său de un an şi jumătate. 

Doi dintre copii vor fi transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Copilul de un an şi jumătate va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spitalul Bagdasar Arseni. Se pare că stare s-a agravat, deşi iniţial nu părea să fi suferit leziuni. Medicii spun că cel mic are are un traumatism cranio-cerebral.

Tot la Bucureşti va fi transportat cu o ambulanţă şi băiatul de 11 ani care a fost lovit de maşina scăpată de sub control in timp ce se îndrepta spre şcoală şi care a intrat în comă imediat după accident. El va fi transportat la spitalul Bagdasar Arseni cu ambulanţa.

Cea de-a treia victimă, un băiat de 7 ani care mergea împreună cu cel de 11 ani către şcoală, este în stare mai bună şi va fi transferat de la Spitalul Judeţean Ploieşti la cel de pediatrie.

Potrivit reprezentatului ISU, copiii care mergeau pe marginea drumului se îndreptau către şcoală.