Doi copii de la o şcoală au fost ucişi cu lovituri de cuţit de către un bărbat

Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat doi elevi de la o şcoală primară din China şi i-a ucis.

28 iun. 2018, 06:52
Doi copii de la o şcoală au fost ucişi cu lovituri de cuţit de către un bărbat

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a atacat cu cuţitul trei copii şi pe mama unuia dintre aceştia, într-o şcoală din China  Tragedia s-a produs în jurul orei 11:30, când un bărbat de 29 de ani a pornit atacul, potrivit site-ului oficial Weibo

Victimele au fost duse la spital, dar unul dintre cei doi copii atacaţi de agresor a murit din cauza rănilor suferite. Al treilea elev şi mama sa au fost răniţi, dar starea lor nu le ameninţă viaţa.

Criminalul a fost arestat. Bărbatul este şomer şi era nemulţumit de viaţa sa şide societatea în care trăieşte, au informat surse din poliţie.

Crimele violente sunt rare în China comparativ cu alte ţări, în special în oraşele mari care beneficiază de măsuri de securitate sporite. Cu toate acestea, câteva atacuri ucigaşe cu arme albe- cuţite sau topoare – s-au petrecut în anii recenţi, în special în rândul minorilor.

Anul acesta, în aprilie, un bărbat de 28 de ani care ura copiii a ucis şapte elevi de gimnaziu dintr-o şcoală din provincia Shaanxi. Unele dintre aceste atacuri au fost comise de persoane bolnave mintal.