Adolescenţi loviţi cu maşina de un bărbat mort de beat, fără permis şi care furase autoturismul VIDEO

Un bărbat care s-a urat la volan fără să aibă permis şi cu toate că se afla în stare foarte avansată de ebrietate a lovit cu maşina doi copii, în Prahova, şi apoi a fugit de la locul accidentului. Colac peste pupăză, autoturismul pe care îl conducea fără permis era furat de la un profesor universitar din Capitală. Bărbatul a ajuns desculţ la poliţie, unde s-a dat în spectacol.

07 mai 2015, 06:36
Adolescenţi loviţi cu maşina de un bărbat mort de beat, fără permis şi care furase autoturismul VIDEO

Bărbatul de 45 de ani lucra cu ziua într-o livadă din localitatea Urleta. Omul care l-a tocmit, un profesor universitar din Bucureşti, i-a lăsat mâncare în maşină şi apoi a plecat.

Cheia am lăsat-o la magazin ca să îşi ia mâncare şi am spus aşa: luaţi mâncarea şi închideţi maşina şi aveţi grijă de cheie„, a spus proprietarul maşinii.

Individul a băut bine, apoi a plecat cu maşina. Nici măcar nu avea permis de conducere şi a lovit doi copii de 15 şi 16 ani, care mergeau pe marginea drumului. Când a văzut ce a făcut, individul a fugit.

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea faptei şi au procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,49 mg alcool pur în aerul expirat„, a declarat Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Bărbatul a ajuns la poliţie desculţ şi a făcut scandal când a văzut presa.

Din fericire, cei doi copii peste care a dat bărbatul cu maşina nu au suferit răni grave şi sunt în afara oricărui pericol.