Doi copii şi un adolescent au ajuns la spital cel mai probabil intoxicaţi cu substanţe etnobotanice

Doi copii de 11 şi 13 ani şi un adolescent de 17 ani au ajuns, marţi, la spital, aparent intoxicaţi cu substanţe etnobotanice, starea lor de sănătate fiind bună în momentul de faţă. Potrivit medicilor, ei urmează să fie evaluaţi şi, cel mai probabil, transferaţi către Spitalul de Psihiatrie din Galaţi.

RomaniaTV.net
29 aug. 2017, 14:32
Doi copii şi un adolescent au ajuns la spital cel mai probabil intoxicaţi cu substanţe etnobotanice

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, doctorul Mihai Polinschi, a declarat, marţi, că un echipaj al ambulanţei a intervenit, marţi, în zona Şcolii nr. 28, din municipiul Galaţi, pentru salvarea a doi copii şi a unui adolescent.

„Cei trei erau aparent intoxicaţi cu substanţe de tipul etnobotanicelor, prezentând ameţeli, dureri de cap şi greţuri”, a spus Mihai Polinschi, potrivit News.ro.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul de Copii Sfântul Ioan din Galaţi, managerul unităţii medicale afirmând că în prezent starea acestora este bună.

„Au ajuns la spital la noi trei tineri de 11, 13 şi 17 ani. Starea lor generală este bună şi doar cel de 17 ani este mai agitat. Ei urmează să fie evaluaţi medical şi, cel mai probabil, vor fi transferaţi către Spitalul de Psihiatrie”, a afirmat managerul Spitalului Sfântul Ioan, Victoriţa Ştefănescu.

La acţiune a participat şi un echipaj SMURD.

Citeşte şi Un apicultor din Galaţi a fost diagnosticat cu meningită cu virus West Nile