Doi elevi, de 6 şi 7 ani, terorizează o şcoală întreagă. Unitatea de învăţământ a fost închisă temporar

Doi elevi, unul de 6 ani şi celălalt de 7 ani, şi-au terorizat colegii de clasă, dar şi pe profesori, zi de zi, timp de 2 ani. Comportamentul acestora a determinat instituţia de învăţământ să se închidă temporar.

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 20:45
Doi elevi, de 6 şi 7 ani, terorizează o şcoală întreagă. Unitatea de învăţământ a fost închisă temporar

Profesorii s-au plâns forurilor superioare, iar acestea au decis să închidă temporar şcoala în care învaţă elevii recalcitranţi, a informat directorul adjunct, Delphine Tournus, scrie publicaţia Le Progres.

Zilnic, cei doi elevi perturbă orele de clasă, făcând gălăgie, bătându-i pe ceilalţi elevi şi insultând cadrele didactice şi personalul auxiliar al instituţiei.

Violenţa pe care o practică zilnic i-a adus la exasperare atât pe ceilalţi elevi, cât şi pe profesori. Cel mai recent episod de violenţă a avut ca victimă o institutoare care a încercat să îl împiedice pe unul dintre cei doi elevi să părăsească sala de clasă.

Femeia s-a ales cu o rană la frunte, de 10 centimetri, şi a avut nevoie de 25 de copci pentru sutură. Ea a trebuit să stea în concediu medical timp de o săptămână şi să primească îngrijiri pentru rănile provocate de cei doi elevi. 

În instituţia de învăţământ învaţă 138 de elevi.