Doi ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi în timp ce făceau SEX ÎN BAIA LICEULUI VIDEO

Un nou scandal zguduie sistemul de învăţământ din România. Un filmuleţ indecent, în care protagoniştii sunt doi elevi de la un liceu din Târgu Frumos, a apărut pe internet, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
03 feb. 2013, 07:13
Doi ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi în timp ce făceau SEX ÎN BAIA LICEULUI VIDEO

Doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul Ioan Neculce din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, au fost filmaţi de un coleg de-al lor, în timp ce făceau sex în toaleta şcolii.

Directorul Liceului Ion Neculce, Emilia Talpalaru, a spus că incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar conducerea şcolii a fost anunţată despre acest caz de către paznicul unităţii de învăţământ. „Este un incident extrem de neplăcut. Copiii sunt elevi în clase diferite. Aceşti au fost audiaţi, au fost anunţate familiile, iar în funcţie de rezultatul anchetei vom stabili ce măsuri vom aplica. Elevii nu riscă să fie exmatriculaţi„, a spus Emilia Talpalaru.

Ea a mai precizat că cei doi elevi nu sunt dintre cei cu rezultate bune la învăţătură.

Directorul liceului a spus că nu au mai existat astfel de incidente în unitatea de învăţământ.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, Sabina Manea, a declarat  că liceul la care cei doi elevi învaţă a declanşat o anchetă în acest caz. „Nici nu ştim dacă incidentul s-a petrecut acolo sau nu, în primul rând se va analiza această chestiune. La nivelul şcolii s-a declanşat o anchetă care se află în derulare. Dacă s-a întâmplat aşa ceva este foarte grav şi vor fi luate măsurile de rigoare”, a afirmat Sabina Manea.

Citeşte şi REACŢIA ministrului Educaţiei după ce doi elevi au fost filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii