Doi elevi, filmaţi când făceau sex oral în şcoală. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare

Doi elevi din clasa a V-a de la liceul din comuna Roşia de Amaradia au fost filmaţi de către un coleg cu trei ani mai mare în timp ce întreţineau relaţii sexuale orale. Imaginile au fost trimise, apoi, altor elevi din şcoală şi unul dintre ei le-a postat pe un site de socializare.

17 apr. 2018, 18:31
Doi elevi, filmaţi când făceau sex oral în şcoală. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare

„Joi, în jurul orei 16,00, cei doi au chiulit de la ora de matematică şi s-au dus în spatele atelierelor şcolare. Acolo i-ar fi găsit trei elevi de clasa a VIII-a. Nu au fost constrânşi. Unul dintre cei doi elevi din clasa a V-a a mărturisit că un alt elev din clasa a VIII-a i-a promis că îi va da un telefon mobil şi două ţigări, dacă o să întreţină sau o să mimeze sexul oral”, a spus Ilona Tiţa, director al Liceului Tehnologic din Roşia de Amaradia. Elevii implicaţi în acest scandal sexual au vârste cuprinse între 11 şi 13 ani.

Oamenii legii s-au autosesizat şi a fost deschis un dosar penal pentru pornografie infantilă.

„Au venit poliţiştii şi au ridicat telefoanele mobile. S-a deschis o anchetă”, a precizat Ilona Tiţa.

Potrivit adevarul.ro, unul dintre elevi a fost internat într-un centru de plasament Unul dintre elevi protagonişti care apar în filmare a fost internat într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj din cauza mediului în care trăieşte.

Băiatul trăieşte alături de tatăl său, după ce părinţii s-au despărţit. Copilul şi cu tatăl său locuiesc în casa unui unchi, care consumă băuturi alcoolice, iar agresiunile fizice erau la ordinea zilei.

„Au mai venit cei de la Protecţia Copilului pentru a-l lua pe copil, dar tatăl a refuzat”, a precizat Ilona Tiţa. Şi celălalt elev din clasa a V-a provine dintr-o familie care se confruntă cu lipsuri materiale, mai ales că părinţii nu lucrează. Cei doi elevi „au avut mereu un comportament agresiv şi anormal. Erau mereu supravegheaţi de către cadrele didactice”, a mai adăugat directorul liceului din Roşia de Amaradia.