Doi FOTBALIŞTI ROMÂNI, condamnaţi pentru TRAFIC DE DROGURI

Marcel Romario Gheorghe, in varsta de 20 de ani, jucator la CF Brăila II, a fost condamnat de Tribunalul Braila la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de droguri de risc in forma continuata. In dosarul instrumentat de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Braila apare si numele unei alte tinere sperante a fotbalului local, Paul Olmazu, de 19 ani, legitimat la CS Victoria Traian.

29 oct. 2014, 11:11
Doi FOTBALIŞTI ROMÂNI, condamnaţi pentru TRAFIC DE DROGURI

Instanta ii obliga pe cei doi tineri sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, la una din urmatoarele institutii din subordinea Consiliului Local Municipal Braila: Serviciul de utilitate publica, administrare fond locativ si cimitire sau Serviciul de utilitate publica Seroplant.

Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Galati, scrie Info Brăila.

Iată cjum ajuns cei doi în această situaţie. Claudiu Miron, fost elev al Liceului cu Program Sportiv Braila, unitate de invatamant absolvita si de fotablisti, „a depozitat hasis la domiciliul sau, a vandut el insusi mai multor persoane cateva doze de hasis si a predat si altor persoane din hasisul pe care il detinea”. Udintre persoanele la care ajungea hasisul este si jucatorul CS Victoria Traian, Paul Olmazu, care a apelat la prietenul sau Marcel Gheorghe pentru a intermedia tranzactiile intre clienti si propria persoana. Pentru a stabili intalnirile cu doritorii de hasis, Olmazu se folosea de telefonul fotbalistului de la CF Braila II.