Doi fraţi au murit în accident, în drum spre o înmormântare

Doi fraţi de 19 şi 21 de ani au murit într-un accident, în drum spre o înmormântare. Şoferul conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului şi a fost lovit de o maşină de pe contrasens.

30 aug. 2013, 06:40
Doi fraţi au murit în accident, în drum spre o înmormântare

Cei doi fraţi locuiau în judeţul Galaţi şi veniseră în Vrancea la o înmormântare, potrivit România TV. Pe drum, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Au fost izbiţi din plin de o altă maşină.

„Am văzut cum zbura maşina asta albă pe sus şi cealată a ajuns în partea cealată. Erau unu peste altul şi plini de sânge. Eu le-am pus lumânările în mână”, a spus un martor la tragedie.

Din cealată maşină, o altă persoană a ajuns la spital cu răni serioase. „Deodată a apărut în faţa mea şi nu am mai putut să frânez şi m-am dus. Cumnatul meu este rănit, este la urgenţe în Focşani”, a spus şoferul care circula regulamentar.

Din primele verificări poliţiştii spun că şoferul circula cu viteză.

„Un autoturism Dacia Logan nu a adaptat viteza condiţiilor de drum, carosabil umed, şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, moment în care a fost acroşat de un Audi care circula din sens opus”, a spus Cristi Manta, IPJ Vrancea.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.