Doi italieni, snopiţi în bătaie de interlopi în centrul oraşului Deva VIDEO

Scene şocante în centrul oraşului Deva. Doi italieni au fost călcaţi în picioare la propriu de interlopi. Atacul sângeros a pornit pe terasa unei gelatarii deţinute de un italian. O femeie a fost luată la palme de unul dintre interlopi, iar italianul a sărit să o apere şi atunci a început bătaia.

RomaniaTV.net
01 sept. 2015, 05:51
Doi italieni, snopiţi în bătaie de interlopi în centrul oraşului Deva VIDEO

Scena de agresiune l-a avut în rolul principal pe Raul Locsei, zis „Unguru”, un bărbat din Deva, cunoscut în lumea interlopă a urbei, scrie mesagerulhunedorean.ro. Acesta, împreună cu un amic de-al său, zis „Miheţ”, i-a snopit în bătaie pe doi bărbaţi, de origine italiană şi au agresat alte trei persoane, printre care două femei, sub ochii copiilor acestora şi în văzul a zeci de oameni.

„Stăteam la terasa localului (Gelateria «Amore Mio» -n.n., în foto), împreună cu alţi prieteni şi copiii lor în momentul în care Locsei s-a apropiat şi i-a tras o palmă unei fete de la masă. Nu am putut sta pasivi şi am intervenit în apărarea fetei, eu şi prietenul meu Massimo Scarpelini, cerându-i explicaţii pentru acel gest. Moment în care Locsei l-a chemat pe prietenul lui, un bărbat foarte masiv şi au sărit împreună la bătaie. Cel mai tare a fost lovit Massimo, pe care l-au pus jos şi l-au bătut cu picioarele, i-au spart ochelarii, i-au rupt hainele de pe el. Nici când era căzut jos şi copiii strigau speriaţi nu s-au oprit din lovituri. Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva în văzul atâtor oameni. Am pus o afacere pe picioare aici, am investit bani mulţi şi nu pot admite ca un bătăuş să-şi bată joc de munca mea”, spune Paolo Olmino, proprietarul localului.

Bătaie ca în filme pe o terasă din Brăila

Pe lângă loviturile primite şi mai multe bunuri distruse, italienii susţin că au fost înjuraţi ca la uşa cortului de cei doi agresori. În urma bătăii, Massimo Scarpelini s-a simţit rău, acesta fiind transportat la spital, în stare de semi-conştienţă de un echipaj SMURD. Bărbatul a fost consultat de către medici, care au constatat că are lovituri în zona capului, gâtului şi membrelor, aplicându-i tratamentul corespunzător.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de poliţişti, care au stat de vorbă cu victimele, dar şi cu Raul Locsei, pe care l-au prins la oarecare distanţă de locul agresiunii. După o discuţie cu oamenii legii, Locsei a fost lăsat să plece, după ce a mai adresat câteva replici victimelor, de faţă cu oamenii legii.

Potrivit IPJ Hunedoara, cei doi agresori au fost sancţionaţi în lipsă cu amenzi de 500 şi 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, poliţiştii întocmind dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.