Doi morţi şi şapte răniţi într-un accident produs pe DN 65, în judeţul Olt

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite într-un accident produs sâmbătă pe Drumul Naţional 65, în judeţul Olt, între Slatina şi Balş.

07 oct. 2017, 14:54
Doi morţi şi şapte răniţi într-un accident produs pe DN 65, în judeţul Olt

Accidentul a avut loc pe DN 65 Slatina – Balş, în localitatea Pădurea Sarului, fiind implicate două autoturisme.

În urma accidentului două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit news.ro.

Potrivit acestuia, şapte dintre victime circulau într-un autovehicul cu tot atâtea locuri, iar alte două se aflau în al doilea aututurisam implicat în accident. La sosirea echipajelor medicale, una dintre persoanele implicate în accident era decedată, iar o altă victimă a fost scoasă de către echiopajele de descarcerare inconştientă, ulterior fiind declarat decesul.

O a treia persoană implicată în accident este grav rănită, la ora transmiterii acestei ştiri echipajul medical de pe elicpterul SMURD încercând să o stabilizeze în ambulanţa pentru victime multiple. Ceilalţi răniţi ai leziuni care nu le pun în pericol viaţa, unii dintre ei refuzând transportul la spital.

La locul accidentului intervin elicopterul SMURD, o ambulanţă pentru victime multiple, cinci echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă şi echipajul de descarcerare.

Traficul rutier în zona accidentului se desfăşoară îngreunat, pe un singur fir, precizează Centrul Infotrafic.