Doi români au furat şi tranşat o capră de la zoo Berlin, i-au tăiat picioarele şi au fugit cu ele în rucsac

Infractorii români şochează din nou, la două decenii după ce au mâncat lebedele din Viena, acum au tăiat o oaie şi o capră de la grădina zoologică din Berlin.

RomaniaTV.net
20 feb. 2018, 14:57
Doi români au furat şi tranşat o capră de la zoo Berlin, i-au tăiat picioarele şi au fugit cu ele în rucsac

Doi români au fost arestați la Berlin, după ce au fost identificați de polițiști drept cei care au ucis cel puțin două animale la Grădina Zoologică din localitate.

Angajații au fost șocați când au găsit tranșată o capră de Angora gestantă, la doar câteva săptămâni după ce o oaie a fost găsită tăiată în tufișuri, relatează DW.

Doi suspecți – cetățeni români – au fost arestați în acest caz. Românii au fost arestați duminică, în timp ce fugeau de la grădina zoologică. Asupra unuia din ei a fost găsit un cuțit cu urme de sânge. Nu departe, poliția a găsit un rucsac cu picioarele animalului și mănuși murdare de sânge.

Capra de Angora, Lilly, a fost găsită tranșată. Avea gâtul tăiat și părțile corpului erau separate. Un act brutal care seamănă cu un incident similar recent.

Poliția încă nu este sigură dacă infracțiunea de duminică este legată de o alta de acum trei săptămâni, când o oaie gestantă numită Rose a fost găsită tăiată în tufișurile grădinii zoologice. În acel incident, Rose și o altă oaie au fost aruncate peste un gard de 2,3 metri.

Un îngrijitor a descoperit corpul mutilat al lui Rose în timp ce se îngrijea de cea de-a doua oaie, Emma, care avea picioarele rupte.

Capra Lilly era gestantă, aștepta trei iezi în trei săptămâni, și fusese mutată în aceeași incintă cu oaia rănită Emma pentru a-i ține companie.

Cei doi români arestați sunt acuzați de măcelărire ilegală, furt și posesie de arme albe.