Doi tineri au fost trimişi în judecată pentru crimă. Victima a fost găsită cu mâinile legate şi parţial dezbrăcată

Doi tineri în vârstă de 19 ani, din judeţul Alba, acuzaţi că au ucis, în luna ianuarie, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitatea Biia, victima fiind găsită în locuinţă cu mâinile legate şi parţial dezbrăcată, au fost trimişi în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Alba.

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 19:56
Doi tineri au fost trimişi în judecată pentru crimă. Victima a fost găsită cu mâinile legate şi parţial dezbrăcată

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Alba, cei doi tineri în vârstă de 19 ani care sunt acuzaţi că au ucis, în luna ianuarie, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitatea Biia, au fost trimişi în judecată, iar dosarul a fost înregistrat, marţi, pe rolul instanţei.

Cei doi tineri au fost cercetaţi până acum în arest preventiv, măsură dispusă de Tribunalul Alba în 20 ianuarie. Ei sunt acuzaţi că, în luna ianuarie, au ucis o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitatea Biia, victima fiind găsită în locuinţă cu mâinile legate şi parţial dezbrăcată.

Femeia locuia singură şi a fost găsită moartă în locuinţa sa, iar oamenii legii au descoperit pe gâtul victimei urme de sugrumare.

La scurt timp, poliţiştii au reuşit să îi reţină pe cei doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, anchetatorii stabilind că aceştia au ucis-o pe femeie.

Citeşte şi Alertă în Argeş. Poliţiştii caută un criminal periculos, care şi-a ucis iubita şi apoi a fugit