Doi tineri s-au sinucis la Suceava: Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, iar o fată s-a spânzurat

Un tânăr în vârstă de 34 de ani şi o tânără de doar 22 de ani au ales să-şi încheie conturile cu viaţa, primul aruncându-se în faţa unui tren, iar fata fiind găsită spânzurată într-o anexă a locuinţei părinţilor săi. 

04 aug. 2015, 09:13
Doi tineri s-au sinucis la Suceava: Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, iar o fată s-a spânzurat

Prima nenorocire a fost sesizată la Poliţia oraşului Liteni, în jurul orei 19.00, scrie monitorulsv.ro. Irina A., în vârstă de 22 de ani, a fost găsită de părinţii săi spânzurată, în momentul în care oamenii s-au întors de pe ogor. Fata era studentă la Universitatea din Suceava, Facultatea de Istorie şi Geografie, terminase anul II şi era cunoscută ca un copil cuminte şi introvertit. Într-un bilet de adio lăsat tânăra se considera marginalizată şi neînţeleasă de nimeni, fără însă a explica mai exact care erau problemele care au apăsat-o atât de mult întrucât a recurs la un asemenea gest. Această sinucidere este pusă de anchetatori pe seama unei depresii severe.

Citeşte şi DUBLĂ SINUCIDERE la Spitalul Judeţean Vâlcea. Două femei s-au aruncat de la etaj

Tatăl a şapte copii s-a aruncat în faţa trenului

A doua nenorocire s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 21.45, pe calea ferată, între staţiile CFR Suceava şi Suceava Vest, pe raza comunei Şcheia. Un tânăr în vârstă de 34 de ani, care creştea împreună cu concubina sa şapte copii, s-a aruncat în faţa trenului.

Conform anchetei preliminare a poliţiei, tânărul, Gheorghe C., a stat în preajma căii ferate, sâmbătă seară, alături de un minor, iar când a auzit că se apropie un tren l-a trimis pe acesta din urmă să cumpere ţigări. Bărbatul s-a aruncat în faţa locomotivei trenului IR 12837 Iaşi-Timişoara Nord, fără ca mecanicul să mai aibă timp să încerce măcar să oprească garnitura.

Tânărul, de etnie romă, venise de câteva zile acasă, din Italia, şi se plângea apropiaţilor din ce în ce mai mult de sărăcia cruntă pe care trebuie să o îndure el şi familia sa. Bărbatul trăia în relaţii de concubinaj cu o femeie, cei doi având şapte copii, o parte proveniţi din alte relaţii.

Citeşte şi De ce s-a SINUCIS consilierul judeţean din Constanţa, Nicolae Fronescu. Ce probleme avea

În acest caz ancheta este desfăşurată de poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava.

În ambele cazuri anchetele continuă, pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-au produs cele două decese în condiţii atât de tragice.