Doi tineri susţin că au fost BĂTUŢI cu pumnii şi picioarele chiar în secţia de Poliţie VIDEO

Scandal şi acuzaţii de agresiune într-o secţie de poliţie din Capitală. Doi tineri spun că au fost bătuţi de poliţişti doar pentru că nu aveau buletinul la ei. De cealaltă parte, oamenii legii au declarat că cei doi erau băuţi şi i-au agresat. Tinerii au scos certificate medico-legale şi au depus deja o plângere. Situaţia va fi lămurită de procurori.

13 dec. 2015, 18:13
Doi tineri susţin că au fost BĂTUŢI cu pumnii şi picioarele chiar în secţia de Poliţie VIDEO

Totul a început pe stradă, undeva la ora 4 dimineaţa, când un echipaj de poliţie al Secţiei 16 i-a legitimat pe tineri. Aceştia nu aveau buletinul la ei şi nici nu s-au înţeles cu poliţiştii în privinţa numelui de familie, care conţine un apostrof, potrivit România TV. De aici, povesteşte unul dintre tineri, a început tortura.

Pe strada m-au agresat, mi-au pus piedica, m-au tarat trei metri pe jos. Mi-au pus catusele, m-au dus la masina de politie, mi-au dat pumni nenumarati. Dupa aceea am ajuns la Sectia 16 de Politie. Am fost trantit pe jos, mi s-au dat trei pumni in cap, plus m-au lovit cu picioarele şi pumnii in spate„, a declarat Giancarlo D’Ovidio, una dintre victime.

La fel ar fi păţit şi amicul său. „L-au bătut şi pe el în secţie. I-au dat trei pumni in cap, plus la coaste„, a mai spus bărbatul.

Tinerii au mers la medic, iar apoi la IML, pentru a scoate certificat medico-legal. Cu actele medicale în mână s-au întors la secţia de poliţie şi au depus plângere.

Poliţia are însă şi ea o variantă, în care tinerii erau băuţi şi deranjau traficul în zonă. Într-un punct de vedere oficial, Poliţia Capitalei relatează: „După ce şi-au declinat calitatea, agenţii de poliţie le-au solicitat celor doi să se legitimeze iar aceştia au refuzat, având şi un comportament violent faţă de poliţişti. Având în vedere această situaţie, cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul secţiei de poliţie, unde au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional„.

Cazul va fi soluţionat de procurorii Parchetului din sectorul 4.