DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE MANCHESTER CITY-STEAUA: 1-0 UPDATE

Steaua a pierdut și cea de-a doua manșă din play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City, scor 0-1, pe stadionul Etihad. Roș-albaștrii vor merge însă în grupele Europa League. În tur, City s-a impus cu 5-0, pe Arena Națională.

24 aug. 2016, 18:08
DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE MANCHESTER CITY-STEAUA: 1-0 UPDATE

MANCHESTER CITY-STEAUA, final de meci, Steaua retrogradează în grupele Europa League

MANCHESTER CITY – STEAUA 1-0. Gol Delph. min. 56

MANCHESTER CITY – STEAUA 0-0 la pauză

La meciul de pe Arena Națională, cele două echipe s-au întâlnit pentru prima dată într-un meci oficial. 

În precedentele 19 întâlniri ale Stelei cu echipe din Anglia, formația „roș-albastră” a câștigat de cinci ori, a remizat în nouă partide și a părăsit terenul înfrântă de zece ori. 

Manchester City a mai avut o singură dublă cu o echipă românească, în play-off-ul pentru Liga Europa din sezonul 2010/011. Atunci, englezii s-au impus cu scorul de 3-0 la general. 

Sergio Aguero a fost cel mai bun jucător al englezilor în partida din tur. Deși a ratat două penalty-uri, atacantul argentinian a marcat un hattrick în victoria cu 5-0. 

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE MANCHESTER CITY-STEAUA. Echipe probabile: 

Manchester City: Hart – Sagna, Denayer, Otamendi, Clichy – Fernando, Yaya Toure, Delph – Navas, Iheanacho, Nolito.

Steaua: 
Niță – Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici – Muniru, Achim – A. Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE: STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE STREAMING PRO TV. Formaţia FC Steaua Bucureşti a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, într-un meci la care Sergio Aguero a ratat două penaltiuri şi a marcat de trei ori.

Min. 88: Steaua – Manchester City 0-5, Aguero reuşeşte tripla

Min. 79: Steaua – Manchester City 0-4, Aguero reuşeşte dubla după două ratări de la 11 m.

Min. 76: Ocazii monumentale Aguero şi Silva

Min. 47 – Nolito face 3-0 după o pasă extraordinară a lui De Bruyne

Min. 41: 0-2, Aguero îl învinge pe Niţă din acţiune.

Min.29: Hamroun, singur cu portarul, nu înscrie, tribunele iau foc!!!

Min. 20: Aguero rateaza iar de la 11 m!!! Poate se răzbună ocaziile!

Min. 13: David Silva deschide scorul. STEAUA – MANCHESTER CITY 0-1

Min 9: Aguero ratează penalty-ul! STEAUA – MANCHESTER CITY 0-0

Minutul 8 – Penalty pentru Manchester City! Muniru faultează inutil în careu

Minutul 2 – Mare ocazie pentru Steaua! Stanciu deposedează foarte bine un adversar şi şutează foarte aproape de poartă

 

  • Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Achim, Bourceanu – A. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovic
  • ManCity: Hart – Sagna, Stones, Otamendi, Clichy – D. Silva, Fernandinho – Nolito, De Bruyne, Sterling – Aguero

Adversara roș-albaștrilor a suferit însă numeroase modificări în această vară, în capul listei fiind instalarea pe banca tehnică a lui Pep Guardiola, câștigător al Ligii Campionilor cu FC Barcelona.

Steaua s-a calificat în această fază a competiției după ce a trecut în dublă manșă de Sparta Praga, 1-1 în deplasare și 2-0 pe teren propriu.

Steaua o infrunta pe Manchester City, intr-un duel contand pentru playoff-ul UEFA Champions League (UCL). Partida se disputa pe Arena Nationala, marti, 16 august, de la ora 21.45. 

Click pe imagine pentru a vedea online meciul:

Jucatorii lui Manchester City au ajuns in Bucuresti duminica noaptea si au fost cazati la Hotelul Mariott. „Cetatenii” efectueaza luni seara antrenamentul oficial de National Arena, urmand sa se mai antreneze si marti dimineata pe stadionul Ghencea.

De cealalta parte, tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf a anuntat lotul de jucatori pentru partida cu echipa lui Pep Guardiola.

Iata lotul Stelei:

Portari: Nita, Cojocaru;

Fundasi: Enache, Tamas, Tosca, Mitrea, Momcilovic, Dan Popescu;

Mijlocasi: Adi Popa, Muniru, Achim, Bourceanu, Ovidiu Popescu, Aganovic, Hamroun, Stanciu;

Atacanti: Tudorie, Golubovic

Totodata, Reghecampf s-a aratat nemultumit de faptul ca CSA a permis gruparii engleze sa se antreneze pe stadionul Ghencea, in timp ce formatiei sale nu ii este permis sa faca antrenamente acolo.

„Cat timp nu suntem lasati sa ne antrenam si sa folosim terenul respectiv, mi se pare deplasata decizia de a lasa alta echipa sa se antreneze acolo. Suntem mahniti, indigati ca noi nu putem baza de fotbal a clubului CSA. Nici n-are rost sa discutam acest lucru. In fiecare zi ne deplasam la Domnesti si vine o echipa din Anglia si primeste totul pe tava. Mi se pare incredibil acest lucru… Sa nu mai vorbim de asta. Cred ca e de datoria celor care conduc CSA sa analizeze acest lucru!”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

Steaua Manchester City Live. Cine transmite meciul la TV

Duelul dintre Steaua si Manchester City va fi transmis in direct de Pro TV si DolceSport, marti, de la ora 21.45. 

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE: STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE STREAMING

MARȚI, 16 AUGUST
– Steaua – Manchester City, marti, 16.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 1
– Ajax Amsterdam – FC Rostov , marti, 16.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 2
– Dinamo Zagreb – FC Salzburg, marti, 16.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 3
– Young Boys – Borussia Monchengladbach , marti, 16.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 4
– FC Copenhaga – Apoel Nicosia, marti, 16.08, ora 21:45, online pe www.telekomtv.ro

MIERCURI, 17 AUGUST
– FC Porto – AS Roma, miercuri, 17.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 1
– Villarreal – AS Monaco , miercuri, 17.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 2
– Ludogoret Razgrad – Viktoria Plzen, miercuri, 17.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 3
– Celtic Glasgow – Hapoel Beer-Sheva, miercuri, 17.08, ora 21:45, in direct la Dolce Sport 4
– FC Dundalk – Legia Varsovia, miercuri, 17.08, ora 21:45, online pe telekomtv.ro

STEAUA – MANCHESTER CITY. Steaua are cota 8,00 la victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,70, iar un succes al lui Manchester City, la 1,50. Cel mai probabil scor este 0-2, cu o cotă de 6,20 la winmasters.com.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Cota pentru un succes la 0 pentru Manchester City este 2,30, în timp ce pentru ca ambele echipe să marcheze avem cota 1,94.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Pentru un gol marcat în intervalul min. 1-10 avem cota 3,55, iar pentru ca Manchester City să câştige şi ambele echipe să marcheze, 3.15.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Toate cotele pentru meciul STEAUA – MANCHESTER CITY sunt AICI.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE: STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE STREAMING PRO TV. 55.000 de spectatori aduc circa 1,5 milioane de euro 

Indiferent de rezultatul partidei, Gigi Becali a avut deja grijă să se declare mulţumit de pe urma reţetei financiare de excepţie pe care i-o oferă vânzarea biletelor. Acestea au fost epuizate rapid, astfel că este de aşteptat ca tribunele să fie arhipline, cu aproape 55.000 de oameni în tribune. Cu preţuri ale biletelor ce au început de la 60 de lei, Gigi Becali estimează că va încasa aproximativ 1,5 milioane de euro de pe urma partidei, Steaua – City devenind astfel cel mai profitabil meci din istoria clubului, după Steaua – Chelsea 0-4 din grupele Ligii Campionilor, atunci când suma încasată a fost de 1,47 milioane de euro.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE: STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE STREAMING PRO TV. Meciul va fi arbitrat de un italian

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce brigada ce va oficia la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Manchester City, din manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Ceilalţi cinci membri ai brigăzii conduse de Daniele Orsato sunt tot din Italia: Riccardo Di Fiore şi Lorenzo Manganelli, arbitri adiţionali vor fi Paolo Mazzoleni şi Carmine Russo, în timp ce arbitru de rezervă va fi Matteo Passeri. Daniele Orsato a mai condus alte două echipe româneşti: pe CFR Cluj, în victoria cu 1-0 din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, cu Manchester United, în sezonul 2012/2013 şi formaţia Petrolul Ploieşti, în partida de pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în play-off-ul Europa League, din sezonul 2014/2015

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Peste 50.000 de suporteri vor fi în tribune pe Arena Naționala, lucru care a adus Stelei în conturi circa 1,5 milioane de euro, doar din vânzarea biletelor. Aproape 1.000 de jandarmi, polițiști și pompieri vor asigura măsurile de siguranță pentru meciul de fotbal dintre echipele Steaua București și Manchester City.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a manifestării sportive, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, MAI recomandă cetățenilor să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier și să adopte un comportament civilizat și respectuos pe stadion și în trafic.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. MAI reamintește că începând cu ora 18.00 traficul rutier va fi restricționat progresiv în zona Arena Națională, agenții de poliție rutieră urmând să asigure rutele alternative și fluidizarea traficului.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Conducătorii auto pot folosi ca rute ocolitoare șoseaua Mihai Bravu — șoseaua Iancului — șoseaua Pantelimon; bulevardul Unirii — bulevardul Basarabia — bulevardul Chișinău — bulevardul Pantelimon.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Josep Guardiola, a declarat că a văzut multe meciuri ale Stelei și are foarte mult respect pentru modul în care joacă formația bucureșteană.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. ‘Am văzut suficient de multe meciuri ale Stelei. Am foarte mult respect pentru modul în care joacă Steaua. O să încercăm să marcăm mâine pentru că în Liga Campionilor să înscrii este foarte, foarte important, gândindu-ne și la faptul că mai avem un meci de jucat săptămâna viitoare, la Manchester. Este important ca jucătorilor mei să știe cât de frumos este să joci în Europa pe parcursul sezonului și vom încerca să realizăm acest lucru’, a spus tehnicianul spaniol.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Guardiola a menționat că ar fi de acord ca dubla cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor să se încheie precum cea cu Wisla Cracovia din august 2008, când era antrenor la FC Barcelona și a pierdut meciul din deplasare cu 0-1, dar a câștigat pe teren propriu cu 4-0. ‘Aș semna acum dacă aș fi sigur că vom câștiga cu 4-0 la Manchester. Îmi amintesc de meciul cu Wisla Cracovia când am pierdut, dar până la urmă ne-am calificat și totul a fost bine. M-aș bucura să se întâmple la fel și acum’, a precizat Guardiola.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Mijlocașul echipei de fotbal Steaua, Nicolae Stanciu, a spus, că toți jucătorii care vor intra pe teren vor dori să o învingă pe Manchester City pentru a-i face fericiți pe suporterii grupării roș-albastre.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. ‘I-am văzut pe cei de la Manchester City în primul meci de campionat, știm la ce să ne așteptăm din partea lor. Toți care vom intra pe teren dorim să câștigăm meciul și să îi facem pe fani fericiți’, a spus fotbalistul.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Întrebat cât de importante sunt primele de calificare promise de conducerea clubului, Nicolae Stanciu a răspuns: ‘Cu siguranță vom avea o primă de calificare, dar e mai puțin important acest lucru. Toți ne gândim să jucăm bine și să o scoatem pe City, ar fi ceva extraordinar pentru noi și nu ar conta așa de mult banii’.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a zis că formația sa va ataca și va încerca să marcheze din primul minut al partidei cu Manchester City, pentru că nu altfel nu va putea să se califice în grupele Ligii Campionilor.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. „Nu trebuie să mai discutăm de valoarea jucătorilor de la City, este o diferență foarte mare, dar eu am încredere în jucătorii noștri care se pot descurca în momente dificile și pot marca goluri. Steaua va încerca din primul moment să atace, să marcheze goluri, pentru că nu văd altă șansă de a trece de City dacă nu vom avea inițiativă. Sunt două meciuri, trebuie să fim foarte concentrați, nu cred că se va juca mâine calificarea. Ne dorim enorm de mult să ajungem în grupele Ligii Campionilor. În afara lui Pintilii avem toți jucătorii disponibili și pregătiți pentru acest meci. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal, să nu încercăm să facem un rezultat pozitiv pentru a putea califica din nou echipa în grupele Ligii Campionilor”, a spus Reghecampf.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. „Noi trebuie să ne pregătim pentru ce ne așteaptă. Respectăm adversarul și rezultatele pe care le are, dar și noi suntem o echipă puternică și meciul pornește de la 0-0, deci avem o șansă. Am fost la meciul lor de campionat, le-am transmis jucătorilor ce am văzut acolo, cred că au înțeles ce trebuie să facă mâine seară. Indiferent de scorul de mâine seară, cu siguranță ne va aștepta un meci foarte dificil în Anglia. Dacă vom reuși să avem o diferență de un gol sau două, ar trebui să fim mulțumiți, dar asta nu înseamnă că suntem calificați. Orice rezultat se poate întoarce la nivelul acesta, vorbim despre o echipă în componența căreia sunt jucători de zeci de milioane de euro’, a mai zis el.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO de la 21.45. Rămâneți pe RomaniaTV.net pentru a vedea cum se va desfășura meciul dintre Steaua și Manchester City. Partida va începe la ora 21.45.