DOLCE SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-FLAVIA PENNETTA, în optimi la Miami Open

DOLCE SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-FLAVIA PENNETTA se joacă marţi dimineaţa, de la ora 4.00. Învingătoarea va juca în sferturi la Miami Open cu câştigătoarea meciului Sloane Stephens-Belinda Bencic.

30 mart. 2015, 20:22
DOLCE SPORT LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-FLAVIA PENNETTA, în optimi la Miami Open

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-FLAVIA PENNETTA

Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Flavia Pennetta

SIMONA HALEP şi FLAVIA PENNETTA se întâlnesc pentru a patra oară în circuitul WTA, precedentele trei dispute fiind câştigate de italiancă. Niciuna dintre cele două jucătoare nu a mai ajuns până acum în sferturi la Miami Open, astfel că oricare dintre ele va câştiga va bifa o premieră la turneul din Florida.

Citeşte şi Serena dezlănţuită. Şi-a surclasat toate adversarele la Miami şi s-a calificat în sferturi

Simona Halep a ajuns în optimi după o victorie în trei seturi obţinută în faţa Nicolei Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1) şi după un succes în faţa favoritei nr. 30, Camila Giorgi (6-4, 7-6), în timp ce Pennetta s-a calificat după 6-7 (1), 6-3, 6-3 cu Ţvetana Pironkova şi după ce a eliminat-o pe fostul număr 1 mondial, Victoria Azarenka, scor 7-6 (5), 7-6 (6).

Învingătoarea partidei Simona Halep – Flavia Pennetta va juca în optimi la Miami Open cu americanca Sloane Stephens sau elveţianca Belinda Bencic.