GAME, SET şi MECI! SIMONA HALEP, victorie în trei seturi cu PETRA KVITOVA, în Fed Cup 2016

În prima prima partidă a zilei Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o Petra Kvitova, locul 9 WTA, 6-4, 3-6, 6-3. După acest rezultat, România o conduce pe Cehia în meciul din turul I în Grupa Mondială la Fed Cup, 2-1.Urmează meciul  DECISIV de la dublu.

07 feb. 2016, 08:50

UPDATE: Monica Niculescu (37 WTA) a pierdut, duminică, în trei seturi, în faţa Karolinei Pliskova (13 WTA), iar Cehia a egalat, scor 2-2, situaţia la general în confruntarea de la Cluj-Napoca, din primul tur al FED Cup. ntîlnirea se va decide la dublu, unde vom fi reprezentați de Andreea Mitu și Raluca Olaru. Pentru Cehia vor concura Karolina Pliskova și Barbora Strycova. 

Învingătoarea din această confruntare va întâlni, în semifinalele FED Cup, echipa care se impune în duelul Germania – Elveţia, scor 2-2.

UPDATE: Simona Halep – Petra Kvitova 6-3 şi România conduce Cehia, deţinătoarea trofeului, cu 2-1 la general. După 2 ore și 10 minute, Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe Petra Kvitova, locul 9 WTA, 6-4, 3-6, 6-3. 

„A fost greu, dar nu mai contează. Tot ce contează este că am câştigat. Pot să spun că vă iubesc?” a declarat Simonei Halep imediat după meci, în timp ce spectatorii scandau „Si-mo-na! Si-mo-na!”.

În a doua partidă a zilei, Monica Niculescu, locul 37 WTA, se va întîlni cu Karlorina Pliksova, locul 13 WTA. În cazul unei victorii, România se califică în semifinale. Jucătoarele noastre mai au şi opţiunea unei victorii în meciul de dublu.

Monica Niculescu și Karolina Pliskova au jucat de două ori una împotriva celeilalte, iar românca s-a impus de fiecare dată.

Ultima partidă a zilei va fi meciul de dublu, dintre perechile Andreea Mitu(104)/ Ralura Olaru (45 WTA la dublu)  –  Denisa Allertova (59 WTA)/Barbora Strycova (41 WTA).


UPDATE: Simona Halep – Petra Kvitova 3-6, din păcate meciul se decide într-un set decisiv.

UPDATE: Simona Halep – Petra Kvitova 6-4, românca se impune cu greu în primul set. 

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP PETRA KVITOVA, ONLINE în Fed Cup 2016. Al treilea meci din întâlnirea de FED Cup România – Cehia, Simona Halep (locul 3 WTA) – Petra Kvitova (locul 9 WTA), este transmis în direct de Dolce Sport iar RomaniaTV.net veţi avea statistica în timp real. 

Simona Halep a pierdut primul meci al întâlnirii cu Cehia în fața sportivei Karolina Pliskova. Cehoaica s-a impus cu scorul de 6-7, 6-4, 6-2.

România însă a egalat situația pe tabelă după victoria Monicăi Niculescu în fața Petrei Kvitova, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep și Petra Kvitova s-au întâlnit până acum de două ori, de fiecare dată câștigătoare fiind constănțeanca: în semifinale la Madrid, în 2014, scor 6-7, 6-3, 6-2, și în finala de la New Haven, din 2013, scor 6-2, 6-2. 

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP PETRA KVITOVA, ONLINE în Fed Cup 2016. 

Programul de duminică: 

Ora 13:00 Simona Halep – Petra Kvitova 

Urmat de Karolina Pliskova – Monica Niculescu

Urmat de Raluca Olaru / Andreea Mitu – Denisa Alertova / Barbora Strykova

Duminică, de la ora 13:00, Halep va juca împotriva Petrei Kvitova. Meciul poate fi urmarit video live stream aici 

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP PETRA KVITOVA, ONLINE în Fed Cup 2016. Simona Halep și Petra Kvitova se întâlnesc azi, de la ora 13.00, la Cluj, într-un meci în care ambele vor încerca să șteargă impresia neplăcută lăsată în prima zi. Liderele formațiilor României și Cehiei au fost învinse de secondante – Karolina Pliskova și Monica Niculescu – lăsând impresia că nu sunt încă pe deplin refăcute după accidentări mai vechi și că nu pot trece peste eșecurile acestui început de an. Partea frumoasă a tenisului este că meciurile nu se pot încheia la egalitate, așa că la finele acestui meci una dintre ele își va recăpăta tonusul. Să sperăm că aceea va fi Simona Halep, care a părut ieri mai ”în vână” decât Petra Kvitova, dacă am face o comparație între meciurile celor două. Si scorul întâlnirilor directe îi e favorabil SImonei, care conduce cu 3-0.

Meciul dintre Simona Halep și Petra Kvitova va începe de la scorul general de 1-1, stabilit după prima zi. Astfel, indiferent de rezultatul dintre cele două, tot azi vom avea și meciul dintre învingătoarele zilei precedente, Monica Niculescu și Karolina Pliskova. În caz de egalitate după patru meciuri, pulsul se va duce spre 200, căci ziua va fi încheiată de meciul de dublu, acolo unde cel mai probabil vom vedea la lucru perechile Monica Niculescu/ Raluca Olaru și Karolina Pliskova/ Barbora Strykova.

Simona Halep a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la finalul meciului cu Karolina Pliskova, că ar fi avut nevoie de mai mult noroc la unele mingi.

„Sunt bucuroasă că am reuşit să joc aici, sper că nu am dezamăgit prea mult. Nu am reuşit să câştig, am fost foarte aproape din nou, de o perioadă nu pot să închei meciurile. Trebuie să merg mai departe. Contra ei (n.r. – Karolina Pliskova) este greu să ai o tactică, am încercat să deschid terenul, să o alerg. Am şi rezistat fizic, spre sfârşit am avut şi câteva crampe, e normal, pentru că nu prea m-am antrenat, am fost bolnavă. Cred că trebuia să fac mai mult şi îmi trebuia mai mult noroc pe partea mea, la unele mingi. Nu a fost uşor să termin cu înfrângere, am fost foarte tristă că am pierdut, dar aşa e în tenis. Mai avem şanse, sper ca mâine să fiu mai bine şi să câştig, trebuie să merg mai departe. Îmi cer scuze că nu reuşit să termin meciul cu bine, dar am dat tot ce am putut”, a spus Halep.

Întrebată ce s-a întâmplat la ghemul de 4-4, din setul doi, Simona Halep a spus că nu ştie de ce l-a pierdut şi a tras concluzia că nu a fost prea inspirată la deciziile pe care le-a luat. „După aceea, la 5-4, m-am enervat puţin cam mult, de obicei nu fac acest lucru, mă enervez dar încerc să ţin în mine, acum am dat afară şi cred că mi-am pierdut din energie. Dacă încheiam ghemul acela, se desfăşura altfel meciul şi setul doi”, a subliniat jucătoarea.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP PETRA KVITOVA, ONLINE în Fed Cup 2016

Echipa României: Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Echipa Cehiei: Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) şi Denisa Allertova (59 WTA).

REZULTATELE DE IERI: 

Simnna Halep, locul 3 WTA, a pierdut meciul cu Karolina Pliskova, locul 13 WTA, scor 7-6(4), 4-6, 2-6;

Monica Niculescu (37 WTA) a reușit surpriza și a dus scorul la 1-1, după victoria în două seturi în fața Petrei Kvitova (locul 9 WTA), scor 6-3, 6-4;