DOLIU ÎN politică. Veste teribilă pentru Tăriceanu. MOARTĂ LA 51 DE ANI! Mesaj ALDE: „Suntem alături de colegul nostru”

Este doliu în ALDE, partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu. Soția consilierului Ionel Cloșca, a fost găsită fără suflare chiar în baia din locuința sa.

27 dec. 2018, 08:13
DOLIU ÎN politică. Veste teribilă pentru Tăriceanu. MOARTĂ LA 51 DE ANI! Mesaj ALDE: „Suntem alături de colegul nostru”

Silvia Cloșca, soţia consilierului Ionel Cloșca, ar fi trebuit să împlinească pe 12 ianuarie vârsta de 51 de ani, dar s-a stins din viaţă în Ajunul Crăciunului, potrivit evz.ro. Șocul a fost destul de dur pentru familie, pentru că nimeni nu s-ar fi așteptat la moartea fulgerătoare a Silviei.

Citeşte şi Mesajul de Crăciun al premierului Viorica Dăncilă. Ce urări au Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu pentru ROMÂNI

Ionel Cloșca a găsit-o dimineață, pe 24 decembrie, fără suflare, în baia locuinței.

„Nu mai am cuvinte să spun și nici lacrimi să o plâng pe soția mea. A fost o femeie deosebită, care mi-a dat libertate și posibilitatea să visez. M-a sprijinit în toate proiectele mele și m-a încurajat foarte mult, când am decis să intru în politică. A fost stâlpul meu, echilibrul în viață și bucuria de a trăi. Acum nu știu ce o să fac fără ea. Sunt debusolat, singur și fără orizont”, a declarat consilierul Ionel Cloșcă.

Înmormântarea va fi joi, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, chiar atunci când consilierul Cloșcă pregătea la Huși o petrecere de sfârșit de an, pentru partidul sau, ALDE.

Trupul neînsuflețit al femeii este depus chiar la ei acasă, fiindcă soțul a vrut să o mai țină aproape, până când soția sa va fi dusă pe ultimul drum.