Doliu în fotbalul românesc. A căzut fulgerat PE TEREN, medicii nu l-au mai putut resuscita

Doliu în lumea fotbalului românesc. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru Nicolae Matei, care a murit pe terenul de fotbal.

RomaniaTV.net
24 nov. 2018, 13:39
Doliu în fotbalul românesc. A căzut fulgerat PE TEREN, medicii nu l-au mai putut resuscita

Antrenorul de la CSS Caracal, Nicolae Matei, s-a stins din viață pe terenul de fotbal, la vârsta de 67 de ani. 

Bărbatul ar fi căzut pe teren în timpul unei pregătiri cu echipa. A fost transportat la spital, însă medicii nu au mai avut ce să facă și au declarat decesul.

Antrenorul avea probleme de sănătate în ultima vreme. Potrivit apropiaților omului de fotbal, acestuia i s-a făcut rău chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament. Antrenorul de copii și juniori a fost transportat la spitalul din Caracal, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul, a informat gazetanoua.ro.

În urmă cu câțiva ani, acestuia i-a fost amputat un picior. Chiar și așa, continua să antreneze grupe de fotbal la CSȘ Caracal.  Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, fost jucător la Universitatea Craiova și la Rapid, dar și pe Marian Pleașcă, fost internațional, care a trecut pe la Pandurii și Steaua. AJF Olt a anunțat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce se vor desfășura în acest weekend în județul Olt.