DOLIU în lumea artistică. S-a stins o actriţă iubită de milioane de oameni

Lumea artistică este din nou în doliu. O actriţă iubită de milioane de oameni datorită rolurilor sale în seriale TV celebre s-a stins din cauza cancerului.

RomaniaTV.net
11 dec. 2016, 08:52

Coral Atkins, una dintre vedetele serialului Emmerdale, a decedat la 80 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul. A lăsat în urma ei un fiu îndurerat, Harry Whitehead, şi doi nepoţi.

„Nu i-a fost teamă deloc în faţa morţii. Mi-a spus că nu e nicip tragedie în moartea unei femei de 80 de ani. A avut un caracter extrem de puternic”, a spus fiul lui Coral Atkins, cunoscută în special pentru rolul său din Emmerdale, Ruth Jameson.

Coral Atkins a mai jucat în producţii celebre precum The Avengers, No Hiding Place, Deadline Midnight şi Family At War. În anii ’90 s-a retras din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat copiilaor orfani. A avut grijă de 37 de copii, înainte de a deschide propriul cămin, în Gloucestershire, pe care a fost nevoită, însă, să-l închidă în 1996, din cauza problemelor financiare. În 2000, postul ITV a realizat o dramă – Seeing Red – care a ilustrat munca lui Coral Atkins, în al cărei rol a jucat Sarah Lancashire.