Doliu în lumea cinematografiei. Creatorul unuia dintre cele mai cunoscute personaje de desen animat a murit

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 20:45 // Actualizat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 20:45 // Sursa: romaniatv.net

Stephen Hillenburg, creatorul personajului de desen animat SpongeBob Pantaloni Pătraţi, a murit la vârsta de 57 de ani, scrie BBC.

Informaţia a fost confirmată de postul Nickelodeon, care a difuzat serialul popular de desene animate din 1999.

Într-un comunicat, compania a anunţat că moartea lui Hillenburg a fost cauzată de o boală de neuroni motori (cunoscută drept ALS) - afecţiune cu care a fost diagnosticat în martie anul trecut.

Hillenburg a regizat în 2004 şi filmul "The SpongeBob SquarePants" de lungmetraj.

"Suntem trişti să împărtăşim vestea morţii lui Stephen Hillenburg, creatorul lui SpongeBob", este mesajul scris pe contul oficial de Twitter al postului Nickelodeon.

Era căsătorit cu Karen Hillenburg de 20 de ani şi au un fiu, Clay.

SpongeBob Pantaloni Pătraţi a început în 1999 şi a avut peste 200 de episoade difuzate. A fost transpus şi într-un musical pe Broadway, câştigând un premiu Tony la începutul acestui an.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
SpongeBob Stephen Hillenburg Stephen Hillenburg a murit
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 10:14
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6540
RON
15 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H