Doliu în lumea muzicii. A murit subit la 30 de ani, chiar în timpul turneului. Poliţia a deschis o anchetă

O nouă tragedie loveşte lumea muzicală.

31 iul. 2018, 13:10
Doliu în lumea muzicii. A murit subit la 30 de ani, chiar în timpul turneului. Poliţia a deschis o anchetă

Este doliu în lumea muzicii din Statele Unite ale Americii! Joseph Maus a murit în timp ce se afla într-un turneu în Letonia împreună cu trupa din care făcea parte alături de fratele său, artistul John Maus. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții casei de producție cu care colaborau.

Vestea care i-a întristat pe fanii trupei din care făcea parte regretatul cântăreț a fost confirmată de oficialii de la Ribbon Music, casa de producție cu care colaborau John și Joseph Maus. “Regretăm să vă informăm că Joe Maus a murit sâmbătă, 28 iulie în Cesis, Letonia, în timp ce era într-un turneu împreună cu fratele său, John. (…). Le transmitem cele mai sincere condoleanțe membrilor familiei lui John Maus și tuturor celor care suferă în urma acestei pierderi tragice” este mesajul scris pe Twitter de reprezentanții de la de la Ribbon Music, casa de producție cu care colaborau John și Joseph Maus.

În urma tragediei din familia sa, cântărețul John Maus a anulat turneele programate pentru perioada următoare. Poza de mai jos a fost făcută cu o zi înainte ca Joseph Maus să părăsească această lume.