DOLIU în lumea MUZICII. O mare cântăreaţă a făcut infarct PE SCENĂ, în faţa miilor de FANI. Atenţie, imagini şocante

Faniya Khaliullova, o mare cântăreață din Rusia, a murit pe scenă, în fața fanilor, după ce a suferit un atac de cord. Tot momentul a fost filmat de un fan care înregistra concertul. 

RomaniaTV.net
25 ian. 2019, 06:55
DOLIU în lumea MUZICII. O mare cântăreaţă a făcut infarct PE SCENĂ, în faţa miilor de FANI. Atenţie, imagini şocante

Cântăreața Faniya Khaliullov a a căzut ca secerată, pe scenă, după ce a suferit un infarct chiar în timpul piesei. Și mai șocant este că totul a fost filmat, chiar de unul dintre fanii prezenți la spectacol.

Faniya Khaliullova, o cântăreață extrem de apreciată în Rusia, a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unei piese. Femeia se afla pe scenă, în timpul unei reprezentanții, atunci când și-a șocat fanii.

Oamenii prezenți la concert au văzut cum artista s-a prăbușit pe scenă, chiar sub ochii lor. Potrivit Mirror, Khaliullova, în vârstă de 53 de ani, a fost dusă de urgență la spital, unde i-a fost pronunțat decesul.

Medicii au precizat că inima i-a cedat pe scena din Dimitrovgrad, al doilea cel mai mare oraș din regiunea rusă Ulyanovsk.„Întregul oraș este zguduit și șocat de moartea Faniyei. A fost o cântăreață și o profesoară extrem de devotată”, a spus Yevgenia Ulyanova, capul ministerului culturii regionale din Ulyanovsk.