Doliu în muzica populară! Un îndrăgit artist s-a stins din viaţă în urma unui infarct

Artistul Daniel Siminic a încetat din viață în urma unui infarct. Anunțul a fost făcut de Andrada Bârsăuan, cântăreața de muzică populară care colabora cu artistul.

20 sept. 2018, 06:06

Daniel Siminic a lucrat și în televiziune dar, în ultimii ani, s-a făcut remarcat în producția video, acolo unde a lucrat cu o mulțime de artiști cunoscuți.

„Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el… Astăzi când trebuia sa filmam impreuna, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-ma ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi… Dumnezeu sa îl ierte și sa aibă odihna veșnica! ?”, a scris artista pe Facebook.

„Azi trebuia sa filmam impreuna gânduri și vise la care am gândit impreuna, mi-ați dat viața și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen… ma gândesc cu durere și realizez ca ultimul videoclip și ultima ta postare pe Facebook e cantecul meu  Când pleacă din lume tata„, a mai adăugat Andrada Bârsăuan pe rețeaua de socializare.

Sute de mesaje sunt prezente deja pe reţelele de socializare, vorbind despre omul de aleasă omenie, care a ştiut întotdeuna să facă artiştii să strălucească pe micul ecran. Bărbatul a decedat în urma unui infarct.