Doliu în televiziune. O celebră prezentatoare a pierdut bătălia cu cancerul. Îşi scrisese mesajul de adio cu doar câteva zile înainte

În urmă cu o săptămână ea a anunţat că, după spusesele medicilor, mai avea câteva zile de trăit. Primise prin telefon vestea că nu mai putea fi tratată, în timp ce se afla cu fiul ei în parc.

RomaniaTV.net
13 nov. 2018, 09:21
Rachel Bland, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la BBC, a murit după o luptă crâncenă cu o boala nemiloasă – cancerul la sân. Femeie avea 40 de ani şi fusese diagnosticată în noimbrie 2016. Jurnalista avea un blog unde a povestit tul despre boala ei, simptomele pe care le avea, dar şi trăirile interioare şi experienţele ca pacient. 
 
„După cum spunea Frank Sinatra – Mă tem că a venit timpul, prieteni! Şi dintr-o dată, mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit. Este irel. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul La revedere, prieteni”, a scris ea pe Twitter într-un mesaj de adio care a adus lacrimi în ochii fanilor şi ai apropiaţilor. 
 
„A fost o prezentatoare incredibil de talentată, o soţie, soră, fiică, nepoată şi mătuşă foarte iubită şi, cel mai important, o mamă ideală pentru micuţul nostru Freddie. Cuvintele nu pot descrie cât de dor ne va fi de ea”, a spus soţul lui Rachel despre ea după ce a trecut în nefiinţă.