DOLIU ÎN TELEVIZIUNE. O cunoscută prezentatoare A MURIT. Acum o lună a fost diagnosticată cu CANCER

Şoc în televiziune! Prezentatoarea rubricii meteo de la BBC şi gazda unui show la radio, Dianne Oxberry, s-a stins din viaţă la vârsta de 51 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer.

12 ian. 2019, 17:45
DOLIU ÎN TELEVIZIUNE. O cunoscută prezentatoare A MURIT. Acum o lună a fost diagnosticată cu CANCER

Dianne Oxberry suferea de cancer în fază terminală şi a murit pe patul unui spital din Manchester. Familia şi colegii de serviciu îşi plâng pierderea.

„Dianne a fost o soție și o mamă minunată, care și-a trăit viața din plin. A fost o inspirație pentru toți cei care am cunoscut-o și am iubit-o, dar și pentru oamenii care o priveau la televizor în fiecare seară. A lăsat un gol imens în viețile noastre, dar va trăi pentru totdeauna în inimile noastre, pentru că a fost o persoană remarcabilă”” a tranmis Ian Hindle, soţul prezentatoarei, potrivit BBC.

S-a stins din viaţă la doar 40 de ani o îndrăgită prezentatoare de televiziune. Suferea de cancer

„Suntem devastați de moartea lui Dianne. Este aproape imposibil de înțeles. Ne este foarte greu să ne imaginăm emisiunea fără ea în platou. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia ei. Sperăm să îi consoleze cumva faptul că atât de mult oameni au iubit-o pe Dianne și le va fi teribil de dor de ea”, a spus Roger Johnson, prezentatorul emisiunii North West Tonight.

Dianne Oxberry a lăsat în urma sa doi copii.