Medicul Reginei Elisabeta a II-a, accident mortal la Londra

Peter Fisher, medicul Reginei Elisabeta a II-a, a fost ucis, în Londra, în timp ce se îndrepta, pe bicicletă, spre spitalul unde lucra. Din păcate, coliziunea cu un camion a dus la răni incompatibile cu viața.

17 aug. 2018, 12:48
Medicul Reginei Elisabeta a II-a, accident mortal la Londra

Peter Fisher, 67, Medicul Reginei Elisabeta a II-a a fost ucis într-un accident, miercuri, în timp ce se îndrepta spre Spitalul Regal Londonez pentru Medicină integrată. Fisher lucra pentru Regină, ca medic homeopat, de 15 ani, iar suverana a fost informată, deși Palatul Buckingham nu a emis încă o declarație. Reputatul medic nu a mai avut nicio șansă, acesta intrând în coliziune cu un camion.

Totuși, Sir Marcus Setchell, ginecologul Reginei, a spus pentru publicațiaLondon’s Evening Standard: „Era respectat ca fiind un doctor bun care a văzut homeopatia ca pe o complementaritate pentru îngrijirea medicală. Suntem șocați cu toții de această pierdere tragică”. Fisher a fost expert international în domeniul hoomeopatiei, o alternativă a medicinei bazată pe ideea că pacienții pot fi vindecaţi cu ajutorul unor substanţe care, în mod normal, unei persoane sănătoase i-ar provoca simptomele afecţiunii respective. Pe scurt, se presupune că o substanță care-i provoacă afecțiunea unui om sănătos, administrată în cantitate mică, poate stimula sistemul imunitar al unei persoane bolnave să lupte în mod natural.

Din nefericire, Fisher este al optulea biciclist care a fost ucis în Londra de la începutul lunii mai. Cinci dintre morți au fost rezultatul unor coliziuni cu camioane.