Domo face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii şi eşti orientat către clienţi

Domo face angajări la Bucureşti, Constanţa, Piteşti, Cluj, Sibiu. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2014, 06:17
Domo face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii şi eşti orientat către clienţi

Domo angajează consultanţi vânzări în Bucureşti, Constanţa, Piteşti, Cluj, Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum un an experienţă într-o poziţie similară, a mai lucrat în vânzări de produse şi servicii GSM, are cel puţin studii medii, ştie să opereze în Office, are bune abilităţi de relaţionare, are excelente abilităţi de comunicare, este orientat către client, poate lucra eficient în condiţii de stres.
Până pe 22 septembrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Domo. Amănunte, aici.

Domo angajează un web designer în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai experienţă relevantă în domeniu, ai experienţă de lucru cu Adobe Photoshop, Adobe CS6/7: Illustrator, InDesign, After Effects, Dreamweaver, ai cunoştinţe de Corel Draw, de HTML / CSS, Flash.
29 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locul de muncă disponibil la Domo, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Domo angajează opt consultanţi vânzări şi casiere pentru magazinul pe care îl va deschide în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru postul de casier are studii medii cu profil contabilitate, ştie să opereze un PC, este orientat către clienţi, integru, atent la detalii, integru.
Până pe 2 octombrie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile la Domo în Bucureşti. Amănunte, aici.

Domo mai angajează în Bucureşti un operator call center.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, ştii să operezi un PC, eşti rezistent la stres, ai dicţie şi voce plăcută, ai, de asemenea, foarte abilităţi de comunicare, eşti adaptabil şi organizat.
10 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Domo în Bucureşti, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.