Donald Trump face din nou gafe. Miliardarul american a umilit în public un jurnalist bolnav VIDEO

Controversatul candidat la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor şi-a bătut joc de un reporter cu dizabilităţi.

26 nov. 2015, 20:07
Donald Trump face din nou gafe. Miliardarul american a umilit în public un jurnalist bolnav VIDEO

Candidatul republican la prezidenţialele din SUA, Donald Trump, l-a imitat pe jurnalistul Serge Kovaleski, reporter al ziarului New York Times, care suferă de o boală congenitală ce îi afectează încheieturile, scrie bbc.com.

În timpul unui discurs de campanie, Trump s-a folosit de un articol din 2001 al jurnalistului pentru a susţine afirmaţii potrivit cărora „mii” de musulmani ar fi sărbătorit, în New Jersey, atacurile teroiste din 11 Septembrie 2001.

Referindu-se la acel articol, Trump a spus despre Kovaleski că este „un băiat de treabă”, pentru ca imediat după aceea să îl maimuţărească din cauza afecţiunii de care suferă.”Acum … bietul băiat … ar trebui să îl vedeţi pe acest tip!”… a spus Trump în timp ce îl imita pe reporter cum îşi mişcă mâinile bolnave.

Conducerea New York Times s-a declarat indignată de gestul lui Trump, iar reporterul vizat a declarat că este ceva neobişnuit pentru miliardarul excentric.