Donald Trump, insultat în public de o vedetă americană de la Hollywood

Jack Black l-a insultat pe preşedintele american Donald Trump în timpul discursului pe care starul de comedie l-a susţinut marţi la finalul ceremoniei de dezvelire a unei stele care îi este dedicată pe Walk of Fame din Hollywood, informează PA.

19 sept. 2018, 11:14
Donald Trump, insultat în public de o vedetă americană de la Hollywood

Jack Black, în vârstă de 49 de ani, protagonistul unor filme precum „Shallow Hal”, „School Of Rock” şi „Kung Fu Panda”, le-a mărturisit persoanelor prezente la eveniment că simte, în sfârşit, că „a reuşit în viaţă”.

„Dacă primeşti o astfel de stea pe trotuar, asta înseamnă că ai reuşit în viaţă, iar eu simt ca şi cum, în sfârşit, am tras lozul cel mare! Întrebarea este: ‘Unde mergem acum?'”, a declarat actorul american.

Reluând acea întrebare şi imitându-l pe Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses, Jack Black a cântat acel vers celebru – „Where do we go now?” – din refrenul cântecului „Sweet Child O’ Mine”, apoi a glumit spunând că se gândeşte să se pensioneze şi să se concentreze „pe diete şi exerciţii fizice”, informează Agerpres.

„Vă iubesc. Cu excepţia ta, Donald Trump! (…) Pace vouă tuturor, vă iubesc!”, a declarat starul de comedie adăugând şi o trivialitate la adresa lui Trump în faţa persoanelor care au asistat la ceremonie.

La eveniment a fost prezent şi actorul Mike White, colegul său din distribuţia filmului „School Of Rock”.

Steaua dedicată actorului Jack Black este cea de-a 2.645-a de pe Walk of Fame din Hollywood.