Donald Trump l-a tras de limbă pe directorul interimar al FBI despre cum a votat în scrutinul prezidenţial. Ce i-a răspuns acesta

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a convocat în mai 2017 pe directorul interimar al FBI, Andrew McCabe, pentru a-l întreba cu cine a votase în scrutinul prezidenţial din 2016, exprimând nemulţumire că soţia acestuia are legături cu politicianul democrat Hillary Clinton, afirmă surse politice.

24 ian. 2018, 14:20
Donald Trump l-a tras de limbă pe directorul interimar al FBI despre cum a votat în scrutinul prezidenţial. Ce i-a răspuns acesta

Imediat după demiterea directorului FBI James Comey, Donald Trump l-a convocat în Biroul Oval pe directorul interimar, Andrew McCabe, pentru a-l cunoaşte.

Surse politice citate de cotidianul The Washington Post şi de site-ul Axios.com afirmă că Donald Trump l-a întrebat explicit pe Andrew McCabe: Cu cine aţi votat în scrutinul prezidenţial din 2016?

Andrew McCabe a răspuns că nu a votat deloc.

În plus, Donald Trump a exprimat nemulţumire că soţia lui Andrew McCabe, un politician democrat, a primit donaţii de sute de mii de dolari pentru campania electorală în vederea obţinerii unui loc în Senatul statului Virginia. Liderul de la Casa Albă a evocat şi legăturile soţiei lui Andrew McCabe cu Hillary Clinton, fostul candidat democrat în scrutinul prezidenţial din 2016.