Donează 2 euro pentru o şansă la viaţă

Dobre Romulus este un barbat care, in anul 2007, a primit un diagnostic dur: cancer renal. A suferit o interventie chirurgicala reusita, insa in timp boala s-a agravat din nou. Acum, Romulus va suferi o noua interventie in Germani, pentru care are nevoie de ajutorul vostru.

RomaniaTV.net
22 aug. 2017, 18:18
Donează 2 euro pentru o şansă la viaţă

Dobre Romulus este un barbat care, in anul 2007, a primit un diagnostic dur: cancer renal. A fost supus unei interventii chirurgicale in vederea indepartarii tumorii fiindu-i extirpat, atunci, rinichiul afectat si, pentru o perioada de timp, totul a fost bine. Insa anul trecut boala a inceput sa dea semne din nou, iar, in urma investigatiilor efectuate, s-a descoperit faptul ca tumora recidivase la rinichiul stang. De atunci, familia a cautat tratamente la diferiti specialisti atat din tara, cat si din strainatate in incercarea de a-l salva.

A fost acceptat la o clinica din Germania, insa costurile pentru 6 saptamani de tratament se ridica la aproximativ 40.000 de euro, suma ce depaseste cu mult posibilitatile financiare ale familiei sale. Impreuna, il putem ajuta pe Romulus sa primeasca o sansa in plus la viata! Doneaza 2 euro prin SMS la 8826. Pentru donatii mai mari de 2 euro se poate folosi contul bancar RO51BTRL03001201N24445XX, deschis la Banca Transilvania, titular Dobre Romulus.

Numarul de SMS 8826 este valabil in perioada 16 august 2017 – 15 septembrie 2017. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numarul este oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E..