Dorel loveşte din nou: Fântână arteziană în mijlocul unei străzi din Timişoara VIDEO

Un muncitor care lucra la îngroparea unor cabluri în subteran a provocat o adevărată fântână arteziană în mijlocul străzii Căpitan Damșescu din Timişoara, după ce a spart o conductă de apă.

31 mai 2016, 15:33
Dorel loveşte din nou: Fântână arteziană în mijlocul unei străzi din Timişoara VIDEO

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, dar la Dispecerat s-a sunat abia la ora 14.15, potrivit reprezentanților societății de apă și canal. Oficialii societății susțin că muncitorii unei firme care îngropau cabluri în pământ au dat peste o conductă de apă.

Muncitorii societății de apă și canal s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a repara conducta spartă. Reprezentanții primăriei susțin că nu au lucrări în zonă.

Din fericire, timișorenii care locuiesc în zonă nu au fost afectați de avarie.

„Au fost lucrări ale unui subantreprenor al companiei Enel. Au desfășurat lucrări de pozare subterană a unor cabluri electrice și au spart magistrala de apă gestionată de Aquatim. Nu vor fi afectați locuitorii din zonă, pentru că porțiunea respectivă a fost izolată”, a declarat, pentru tion.ro, Cristina Borca, din partea Biroului de Relații cu Publicul al societății de apă și canal.

Citeşte şi Centrul Braşovului a fost inundat după ce s-a spart o conductă de apă VIDEO