Dorel Onaca nu exclude varianta TRAIAN BĂSESCU-PREMIER: Este fondatorul SUB ACOPERIRE al PMP

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a venit, vineri, la sediul Partidului Mişcarea Populară. Secretarul general al partidului, Dorel Onaca, a declarat, după vizita fostului şef al statului, că Băsescu rămâne iniţiatorul şi "fondatorul sub acoperire" al PMP care va da anul viitor cel mai "competent premier". Onaca nu a exclus ca acesta să fie chiar Traian Băsescu.

27 feb. 2015, 13:48
Dorel Onaca nu exclude varianta TRAIAN BĂSESCU-PREMIER: Este fondatorul SUB ACOPERIRE al PMP

Traian Băsescu a fost şi miercuri, la sediul PMP, după ce, pe 11 februarie, şi-a preluat biroul amenajat din decembrie 2014.

Fostul preşedinte nu a făcut declaraţii, în schimb, secretarul general al partidului, Dorel Onaca, a spus că a discutat cu acesta despre conferinţele judeţene ale partidului, care urmează să aibă loc.

„Vine tot mai des, înseamnă că este mulţumit”, a spus Onaca.

Întrebat dacă Traian Băsescu se înscrie în PMP, Onaca a răspuns: „Domnul presedinte este initatorul şi fondatorul sub acoperire al acestui partid. Aşa că dânsul este partenerul nostru, al PMP şi împreună vom crea această miscare politică puternică care anul viitorul va oferi cel mai competent prim-ministru al României.”

Întrebat dacă Traian Băsescu poate fi acest premier competent, Onaca a răspuns: „PMP va găsi cea mai bună soluţie şi sigur vom ţine cont de ce spuneţi dvs”.

Miercuri, fostul preşedinte s-a întâlnit la sediul PMP şi cu liderul ţărănist Aurelian Pavelescu cu care a discutat despre strategiile de implementare a alianţei PMP-PNŢCD, care a fost semnată în urmă cu două luni. 
„Am avut astăzi o discutie cu preşedintele Traian Băsescu şi lideri din conducerea PMP. Am discutat despre continuarea proiectului alianţei PNŢCD-PMP şi despre un calendar de acţiuni comune, pentru organizarea la nivel naţional şi teritorial”, a declarat Aurelian Pavelescu, liderul ţărănist.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, la sediul PMP în ziua în care Elena Udrea a fost arestată preventiv. Cu cine s-a întâlnit

Traian Băsescu a participat la congresul PMP, la începutul lunii februarie, reuniune unde a ţinut o cuvântare în care a spus că doreşte să fie un „partener” al acestui partid, dar fără să îl conducă.

„Vreau să vă fiu partener. Vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce”, a spus Băsescu în discursul său.