Dorian Popa confirmă relaţia cu Alexandra Stan!

Cu toate că Dorian Popa are o relaţie solidă de câteva luni, admiratoarele încă nu-i dau pace. Pentru că dintre acestea face parte şi Alexandra Stan, Dorian Popa a dezvăluit că tot ce a afirmat cântăreaţa este adevărat. Dorian şi Alexandra au format un cuplu, însă relaţia a fost una adolescentină.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 11:32
Dorian Popa confirmă relaţia cu Alexandra Stan!

Invitată recent la emisiunea „WOWbiz„, Alexandra Stan a declarat că primul ei iubit a fost Dorian Popa, însă, nu a dorit să dea foarte multe amănunte.

Pentru că acestă declaraţie îi compromite actuala relaţie şi poate imaginea de băiat de casă, Dorian Popa a insistat să spună lucrurilor pe nume. Abordat de paparazzi, Dorian a răspuns la toate întrebările acestora, inclusiv la cea referitoare la relaţia dintre el şi Alexandra Stan:

„E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei.

O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci. Culmea e că de la despărţire, nu ne-am mai văzut deloc, deşi, la un moment dat, mama mea i-a fost o vreme profesoară de canto. Am revăzut-o abia de curând, la studioul în care eu şi Corina am facut o melodie, ne-am salutat amical şi atât”, a declarat Dorian Popa.

Citeşte şi  Dorian Popa, declaraţii incendiare: „O să vină şi copilaşii cât de curând”