Dorin Chirtoacă se gândeşte la însurătoare

Dorin Chirtoacă, naşul de botez al nepoatei preşedintelui Traian Băsescu, se gândeşte la însurătoare. Primarul Chişinăului a făcut declaraţia, marţi, la bilanţul de activitate al primăriei.

17 iun. 2014, 14:11
Dorin Chirtoacă se gândeşte la însurătoare

Întrebat de jurnaliştii prezenţi la prezentarea bilanţului când se va căsători, primarul Dorin Chirtoacă a răspuns prompt: „Mâine!” Nu este clar dacă a glumit cu ziariştii sau a vorbit serios.

Naş de botez al fetiţei Elenei Băsescu, Dorin Chirtoacă este un apropiat al preşedintelui. Edilul are o relaţie cu o frumoasă jurnalistă, Ala Boţan, redactor şef la Radio Chişinău.

Marţi, 17 iunie, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a prezentat raportul de activitate, la 7 ani de la preluarea mandatului. Pe lângă raportul de activitate, primarul de Chișinău și-a propus să elaboreze o „Agendă 21” care să includă proiecte de lungă durată menite să dezvolte municipiul, scrie unimedia.info. Edilul a dat şi câteva exemple de proiecte ce ar trebui să includă agenda: șosea de centură, rețele de apă și canalizare în oraș și suburbii, reabilitarea infrastructurii rutiere, poduri și intersecții în două nivele, transportul public bine pus la punct, la nivel de republică conexiuni pe autostradă cu capitalele din est și din vest, stații și uzină de prelucrare a gunoiului, reabilitarea termică a blocurilor, renovarea școlilor și grădinițelor, parcuri industriale, zone pietonale, etc.

Citeşte şi Florin Piersic, despre Dorin Chirtoacă: De unde să ştiu eu că puţoiul ăla este primarul Chişinăului